Save the Date

"Save the date" se numeste acum.
In urma, nu cu multi ani se numea "engagement photography" sau "fotografii de logodna".
Ce e cu aceste poze?
Este sedinta preliminara sesiunii foto extinse din ziua nuntii.
Scopurile ei sunt: 1) Sa creeze familiaritate intre cuplu si fotograf; 2) sa furnizeze mirilor fotografii profesionale cu ei doi, necesare in ziua nuntii, decoratiuni sau cadouri; 3) invitatia de nunta, daca este un lovestory in imagini cu voi, va include multe dintre aceste fotografii.
Sa o zicem si pe aceea dreapta, ca in Romania, la cat suntem de agitati si grabiti "save the date " adevarat, fac foarte putine cupluri. Experienta ma face sa constat ca aici la noi, "save the date" este tot una cu sedinta foto din ziua cununiei civile, atunci cand este precedata nunta de cununie, cu o luna sau un an . In referintele din strainatate, despre "save the date" se mai spune ca are loc atunci cand miresele isi fac make up si coafura de proba.
Oricum ar fi, va arat un "save the date" capturat dupa cununie civila, in judetul Giurgiu, cu doi miri greu de conturat intr un portret. Sunt pur si simplu, Madi & Mihai, doi miri, un izvor abundent de satisfactie pentru orice fotograf, cu pofta de poze si care sparg orice cliseu prin autenticitatea sentimentelor dintre ei.

Leave a comment