Foto-Alaptarea

De cate ori postez o sedinta din Campania pro alaptare, primesc un mesaj, ca sunt tatele prea la vedere, ca nu e misto o femeie in tatele goale cu un copil in brate…. Nu am vrut sa extrag cu ghilimele dialogul din conversatie, ati inteles voi cum se vorbeste.
Fratilor,nu va place, nu va uitati. Nici la ele, Nici la fotografii.
Intentionat doresc sa fac explicit gestul alaptarii, pt a incuraja femeile sa o faca oriunde o cere copilul. Pe de alta parte. Nu este o campanie pro-alaptare in public, este si o campanie pro-alaptare PUNCT. Femeile sunt frumoase si pot sa fie sexi, si cool si mame, si cu prunci, samd. Este optiunea lor. Si eu le voi fotografia, pentru ca astfel devin un exemplu pentru alte mame, care ajung sa conditioneze alaptarea dupa criteriul ca si strica silueta. Intelegeti, domniile voastre? Nu intelegeti, dar nici nu va dedic voua acest proiect fotografic.
Fotografiile de mai jos sunt ale celebrei Ivette Ivens, care cu toata obiectia unora a ajuns sa viralizeze aceste sedinte. Si nu si a obligat femeile sa fie pudice. Pudoarea inoportuna e la fel de condamnabila ca lipsa de pudoare. In teologie se cheama montanism, puritanism, ispita de dreapta, si mai imi scapa alte nume de erezii,care afirmau ca tot ce tine de trup este pacat. Mai tarziu, a fost un Victorianism care a declansat o revolutie a sexualitatii. Morala mea, este constiinta mea, si nu am acum nimic sa mi reprosez

Leave a comment