Despre mine

EUGEN ALESIUC

Photography is your

Life Story

Despre mine

Intuitive Experience

Probabil, putini sunt facuti sa fie fotografi de nunta, si, cu siguranta, mai  putini rezista in aceasta meserie.

E am inceput in urma cu patru ani, cand am primit primul canon 650d. Un aparat dslr, din cateogoria entry-level, caruia i-am depasit de departe jumatate de million de declansari. Si nu o luam de la zero.

In 2010, luam primele lectii despre incadratura si compozitie in imaginea de televiziune. Au urmat apoi, inca 8 ani, in care am fost operator-imagine, in  diverse   televiziuni. Asadar, familiarizarea mea cu aparatul foto, nu era tocmai decriptarea unui fenomen cu totul nou.  Diafragma, shutter, lumini, erau notiuni si realitati pe care le controlam cu mult inainte, in alte mii de ore de filmare. Incet, pasiunea a pus stapanire pe mine.   Asa a luat fiinta, Alesiuc Photography, adica energia, viata si munca mea in fotografie.


Ce ma recomanda, asadar ca fotograf? Inainte de toate, pasiunea si dragostea cu care imi servesc munca, si respectul pentru clientii mei, carora ma straduiesc sa le ofer tot ce ma face mai bun.


Sunt convins, ca nu va intereseaza sa scriu multe despre mine; detalii biografice care nu au legatura cu tine. Mai bine am discuta despre cum tratez eu nunta, sau orice alta provocare in fotografie, pe care vrei sa mi-o servesti. Cel mai bine,  vorbesc prin fotografii. Pentru discutii, te invit sa nu pleci, ramai pe site si urmareste-ma. Discutiile incep aici, continua pe telefon, la o terasa…, si poate nu se vor sfarsi toata viata. Ceea ce mi doresc eu pentru clienti, este sa le devin prieten.

Our Specialties

  • Engagement Photography
  • Family Photography
  • Wedding Photography
  • Photo Studio
  • Corporate Photography

Featured on

  • Stylished Magazine